Helge Schjøth

Daglig leder / Partner

Tlf. 959 00 999
hs@confidon.no

Helge har lang ledererfaring fra IT, media og reklame/grafisk, har jobbet med mange store prosjekter også flere flytteprosjekter. Sist som adm. dir. i en mediebedrift hvor han var kunde av Confidon, og benyttet mange av bedriftene i Confidons nettverk. Han kjenner derfor godt mulige problemstillinger fra begge sider av bordet og vet hva som skal til for å sikre en effektiv, trygg og besparende anskaffelsesprosess.

Tomas Falkenberg

Møbelspesialist / Partner

Tlf. 47 35 48 45
tf@confidon.no

Tomas er gründer, møbelspesialist og partner i Confidon. Han har lang erfaring fra kontormøbel- og interiørbransjen. Tomas har bla. vært salgssjef hos markedsleder, og i Confidon opparbeidet en unik kompetanse om bransjens mange aktører og produkter. Dette bidrar til forutsigbarhet, riktige løsninger og en effektiv anskaffelsesprosess for våre kunder.

Claus Chr. Engholm Pedersen

Illustratør

Tlf: 47 34 22 37
cp@confidon.no

Claus er vår kreative danske illustratør. Han har lang erfaring med illustrasjon, arkitektur og design og har vært involvert i en rekke Confidon-prosjekter. Han visualiserer/tegner vår møbelekspertise og kundens ønsker direkte i interaktive arbeidsmøter. Confidon kvalitetssikrer dermed møbleringsplanene slik at lokalene fungerer optimalt i praksis.

Bjørn Kristiansen

Prosjekt-koordinator

Tlf: 90 92 37 75
bk@confidon.no

Bjørn Kristiansen («obersten») er vår prosjektkoordinator. Han har lang erfaring innen kvalitetssikring og gjennomføring av prosjektleveranser/montasje. Sentral i Confidon sine leveranser hos bla. Statnett, Aker Solutions, Adv. Selmer, og PWC. Bjørn sitt kjennskap til leverandørenes logistikkansvarlige, sikrer våre kunder smidige møbelleveranser.