TJENESTER

Confidon bistår med nøytral og besparende støtte gjennom fasene planlegging, gjennomføring og oppfølging i anskaffelsesprosessen av møbler og kompletterende interiør.

Planlegging

I en tidlig fase gir Confidon med sin nøytrale spisskompetanse om kontraktmøbler og bransje gode svar på dine spørsmål. Dette inkluderer arbeidsplass tilpasset den enkelte ansatte og med en god innføring i kontraktsmøbelbransjen lander man også et reelt budsjett for møbler og kompletterende interiør tilpasset kunden sitt prosjekt.

Gjennomføring

Confidon gir deg besparende råd gjennom dine anskaffelser. Ved hjelp av oppdatert kunnskap, effektive verktøy, og en sentral posisjon i markedet gjennomføres en riktig konkurranse. Du tar egne valg og oppnår alltid beste pris på produkter i alle priskategorier, nytt eller brukt.

Oppfølging

Confidon følger opp alle prosjektets møbelleveranser fra de er bestilt, og frem til en avsluttet ferdigbefaring. Leveranseplan utarbeides sammen med logistikkansvarlige hos valgte leverandører, og følges opp med tilstedeværelse under hele leveransen på vegne av kunde. Vår erfaring og kjennskap til tilbyder, sikrer en smidig og kostnadsbesparende leveranse.

Service

Confidon følger opp prosjektleveransen i tiden etter endt leveranse. Her utføres rådgivning i forbindelse med eventuelle reklamasjoner og annet etterarbeid. Confidon viderefører besparende rådgivning og utfører ønskede suppleringer for det kommende år. Funksjonstester og andre preventive tiltak gjennomføres i perioden, dette forlenger levetiden på dine møbler.

Andre typer anskaffelser:

Mindre møbelanskaffelser
Ønskes rådgivning ved anskaffelser av en mindre mengde møbler som ikke defineres inn under et prosjekt, tilpasser vi en avtale hvor du oppnår de samme gode besparelser.

Rammeavtaler
Hvor god er dagens rammeavtale? Vi gir deg raskt svaret og kan ved behov bistå med å forbedre eksisterende kontormøbelavtale, eller bistå i jakten på en eller flere nye og optimale tilbydere. Vår bransjekunnskap gjør prosessen enklere og høy merverdi skapes ved forhandlingsbordet.

Kompletterende interiørprodukter
Confidon sine avtalekunder får tilgang til et kvalitetssikret nettverk med spesialister som tilbyr fordelaktige tilbud på kompletterende interiørprodukter og tjenester.

En møbelspesialist kan mer enn optimale anskaffelser
Vi er behjelpelig med taksering av eksisterende møbler, et riktig salg av eksisterende møbler/interiør, vedlikehold/omtrekking av eksisterende møbler. Hvorfor ta med/ikke ta med eksisterende møbler? Svarene vi sammen kommer frem til er mange og individuelle.